Sunday, September 27, 2009

V.O.B. - Interior Design: Facebook Headquaters

With the ongoing success the site is seeing, it is no surprise that Facebook has ‘upgraded’ it’s headquarters in Palo Alto, California this summer. Formerly a lab facility, the massive 150,000 square foot space has been transformed to reflect the company’s core values: creativity, freedom of expression and individuality. The design team at Studio O+A conceived a vibrant, fresh, hip space that is also very green: from restored millwork from the original lab, to high-recycle content carpeting to using repurposed industrial components throughout. The space is very modern and dynamic, just what you’d expect from a company like Facebook. Ironically, employees are even encouraged to write on their walls. More images after the jump.

Read More @ Limited Hype....


Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin